Colors in Stereo – Trupa Cover, Live Band Evenimente

Colors in Stereo, Trupa Cover, Live Band Evenimente, Trupa Cover Evenimente

Cover Band - Colors in Stereo – Trupa Cover, Live Band Evenimente

Colors in Stereo – Trupa Cover, Live Band Evenimente

Colors in Stereo, Trupa Cover, Live Band Evenimente, Trupa Cover Evenimente

loading image

Membri

X

Stela Chermeleu

(solist vocal, backing vocal)

Sclipitoare, perfecţionistă, veselă, o voce puternică şi rafinată, Stella va fi amfitrioana perfectă pentru o seară incendiară. Experienţa sa de scenă se datorează şi emisiunilor de televiziune Ploaia de stele şi Star Factory, în care prestaţia sa deosebită şi plină de şarm a dus-o până în semifinale. Prima colaborare importanta din cariera Stellei, este cea cu trupa SISTEM, ea fiind vocea single-urilor “Never” și “Soare”. Din 2006 până în prezent, Stella a fost vocea de “live” a unuia din cei mai apreciați DJ din România, și anume DJ ANDI alaturi de care s-a bucurat de succesul hiturilor “Freedom” si “Happiness”,dar si de alte single-uri precum ‘Slow Down”, “Fire”, “Colors of the Rainbow” și “Universe”. In 2012 lanseaza alaturi de Matteo piesa “Push It”.

În 2013 Stela a participat la Vocea României în echipa lui Smiley,unde s-a bucurat din plin de experiență până în etapa live-urilor.

Andrei Chermeleu

(solist vocal, backing vocal)

Andrei Chermeleu s-a născut în Reșița un oras mic din inima Banatului. Înclinația spre muzică a existat dintotdeauna, talentul fiind moștenit de la mama sa.

Maturizarea sa ca persoana a scos din starea latentă si dorința de a cânta, care o dată căpătând forma a început să se desăvârșească. Primul proiect oficial s-a numit Destin, un proiect pop-alteranativ în care ușor, ușor, artistul a început să prindă formă.
Adevărata identitate este conturată odată cu înfiintarea proiectului VOXIS în 2005, proiect din care face parte până în 2012. Proiectul modelat de producatorul George Hora devine unul cunoscut în industria muzicală românească și respectat în același timp. Voxis a lansat hituri precum “To the Moon”, “Tell Me Everything” și “I just Wanna”.

În 2013 Andrei a participat la Vocea României în echipa Loredanei, unde a ajuns până în etapa live-urilor.

Georgian Nitu

(keys, piano, backing vocals)

Georgian cântă la pian de când se știe, are muzica în sânge, tatăl său și bunicul fiind de asemenea muzicieni.

A absolvit Universitatea Naţională de Muzică din București, secţia Pedagogie muzicală, devenind profesor cu acte în regulă. Pianist şi compozitor, a colaborat până în prezent cu multe trupe şi artişti de pe piaţa muzicală românească. Sunetul este pasiunea sa absolută, iar acest lucru se cunoaște prin fiecare gest, zâmbet al lui.

Cristi Gherghescu

(drums, percussion, backing vocals)

Cristi și-a descoperit talentul și dragostea față de tobe la vârsta de 9 ani. Trăind intr-o familie în care muzica era un ingredient vital și având o sufragerie plină cu,o colecție impresionantă de discografii, a fost inevitabil să nu devină muzician. Fiind mereu un autodidact s-a focusat pe studiu pe tot parcursul adolescenței, în anii de liceu și facultate. A mai colaborat cu: Mihai Chițu (Câștigător Vocea României), Deep Central etc. Având o experiență concertistică de peste 15 ani, Cristi este ambițios dar și sensibil; setul impresionant de tobe cât și pasiunea cu care cântă, compensează ușoara timiditate care îl caracterizează.

Vlad Goleanu

(bass, backing vocals)

Vlad este multi-instrumentistul trupei.

A facut 8 ani de vioară, după care și-a descoperit pasiunea și pentru alte instrumente

cum ar fi chitara, tobele însă s-a decis sa fie motorul trupei alături de Cristi, performând la chitara bas. Deși este autodidact, Vlad este un profesionist în tot ceea ce face.

Cochetând și cu producția muzicală, îșî dorește să aprofundeze mai mult în acest domeniu. A terminat facultatea de construcții, lucru care îi justifică și mai mult alegerea de a forma temelia trupei, secția ritmică alături de Cristi.

Marius Popescu

A studiat mandolina în copilarie, iar pasiunea pentru chitară începe în perioada liceului. Versatil, reușește să capete o experiență foarte vastă alături de numeroase trupe, dar și de nume cunoscute din industria muzicală, cum ar fi Antonia, Nicoleta Nuca, Nicolle Cherry. O experiență interesantă a fost și participarea ca și chitarist intr-un live-band la o emisiune TV. Expansiv și mereu cu zâmbetul pe buze, reușește să aducă energie pe orice scenă se urcă, atâta timp cât în fața lui există public.